-=Civitas Kielcensis Suicide Squad=-

Forum [CKSS]
Teraz jest 2021-03-07, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-02, 16:51 
Offline
Porucznik
Porucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-28, 15:38
Posty: 290
Lokalizacja: WROCŁAW
Najlepszy RTS wszechświata po 10 latach znów zawitał na półki sklepowe, ktoś w naszych szeregach będzie grał?

_________________
===OD PAŁACÓW MONTEZUMY PO PLAŻE TRYPOLISU
BĘDZIEMY WALCZYĆ NA MORZU, LADZIE I W POWIETRZU
WALCZYĆ O WOLNOŚCI I ŁAD Z HONOREM,
MY DUMNA.......
===----------PIECHOTA MORSKA-----------===
Obrazek
<img src="http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/7Palcow.png" alt="" />
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-02, 19:01 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
ja na pewno nie

grałem w starka tylko chwilę,
ponadto obecna edycja to skok na kasę...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-02, 20:06 
Offline
Podpułkownik
Podpułkownik

Dołączył(a): 2005-04-06, 09:47
Posty: 1214
Lokalizacja: Elbląg
mam p.a i jak dostane wyplate kupie org zreszta tanieje dzis sprzedalem nawet jedna sztuke za niecale 160

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-02, 22:23 
Offline
Plutonowy
Plutonowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-02-12, 18:27
Posty: 46
Lokalizacja: Ustka
Zakupiłem SC2, kampania single już za mną i powoli przymierzam się do zabawy w multi, tylko zagrałem parę skirmishy i AI złupało mi 4 litery, więc muszę jeszcze poćwiczyć bo wstyd do ludzi iść...

_________________
Strasznie mi przykro, że wszyscy, którzy wiedzą jak powinna być rządzona Polska, są zajęci pisząc różne rzeczy na forach internetowych...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-03, 14:26 
Offline
Porucznik
Porucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-28, 15:38
Posty: 290
Lokalizacja: WROCŁAW
O jak milo słyszeć ze jednak parę osób zaistnieje na Bnecie 2.0 :mrgreen:
A jaka macie wersje cyfrowa za 145 zl (kluczyk) czy pudelkowa?

_________________
===OD PAŁACÓW MONTEZUMY PO PLAŻE TRYPOLISU
BĘDZIEMY WALCZYĆ NA MORZU, LADZIE I W POWIETRZU
WALCZYĆ O WOLNOŚCI I ŁAD Z HONOREM,
MY DUMNA.......
===----------PIECHOTA MORSKA-----------===
Obrazek
<img src="http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/7Palcow.png" alt="" />
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-04, 08:22 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
[CKSS]Hetman napisał(a):
ponadto obecna edycja to skok na kasę...

Wybacz mu Blizzardzie, bo nie wie co mówi :twisted:

Ja na razie sprawdzę na promocji jak mi chodzi i czy z moim 1 clickiem na sekundę jest sens grać w multi ;)

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-04, 10:33 
Offline
Plutonowy
Plutonowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-02-12, 18:27
Posty: 46
Lokalizacja: Ustka
Dla mnie to raczej skok na kasę nie jest. Chociaż rzeczywiście cena w pierwszej chwili wydaje się dość wysoka, jednak już po przejściu fabularnej części gry, wiadomo, że historia opowiedziana jest niesamowicie i warto czekać na dodatki.

To nie jest kolejny RTS gdzie single to jest tutorial do multi.

Jakie jest multi jeszcze nie wiem nie grałem, uczę się męcząc AI, bo po obejrzeniu paru meczy, mam duże wątpliwości, czy dam sobie w nim rade :D. W niższej lidze całkiem możliwe, że coś wygram, ale wyższa liga no to już zabawa na zupełnie innym poziomie.

Plus nie lubię walki 1vs1, a partnera do 2vs2 czy więcej na razie nie mam.


A co do pytania o wersje karton, nadal mam duży sentyment do kawałka papieru z fajnymi obrazkami na nim :D

_________________
Strasznie mi przykro, że wszyscy, którzy wiedzą jak powinna być rządzona Polska, są zajęci pisząc różne rzeczy na forach internetowych...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-04, 21:08 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
A ja dalej nie mam kompa i dziewczyna już mi zabrania grać w SC2... xP

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-07, 08:36 
Offline
Podpułkownik
Podpułkownik

Dołączył(a): 2005-04-06, 09:47
Posty: 1214
Lokalizacja: Elbląg
przez SC2 zrobil sie duzy ruych w sklepach komputerowych sam wydawalem chyba z 6 zestawowo pod SC2 :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-08, 17:46 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
W sumie to mogę poczekać, aż wyjdzie trójpak, a mnie wywalą z roboty :P

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-09, 07:36 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
[CKSS]KNT napisał(a):
W sumie to mogę poczekać, aż wyjdzie trójpak
minimum 3 lata, ma wychodzić każda frakcja co roku

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-09, 10:36 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
Widziałem, gram gra jest git.
Przynajmniej w wersji "demo" czyli tylko z s.p.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-09, 20:54 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
[CKSS]Hetman napisał(a):
[CKSS]KNT napisał(a):
W sumie to mogę poczekać, aż wyjdzie trójpak
minimum 3 lata, ma wychodzić każda frakcja co roku

Powinienem więc mieć jakiś wolny termin wtedy :P

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2010-08-19, 21:27 
Offline
Porucznik
Porucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-28, 15:38
Posty: 290
Lokalizacja: WROCŁAW
Kto gra niech poda swoje namiary :mrgreen:

_________________
===OD PAŁACÓW MONTEZUMY PO PLAŻE TRYPOLISU
BĘDZIEMY WALCZYĆ NA MORZU, LADZIE I W POWIETRZU
WALCZYĆ O WOLNOŚCI I ŁAD Z HONOREM,
MY DUMNA.......
===----------PIECHOTA MORSKA-----------===
Obrazek
<img src="http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/7Palcow.png" alt="" />
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-01, 06:16 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
Odświeżę temat.
Niebawem 2 epizod.
Grałem do tej pory jedynie przeciw SI i w kampanię. (ileś tam razy ;) )
Czy toś wie, czy za grę w BT trzeba płacić jakiś abonament?

Gra jest naprawdę mocna.
Przy takim budżecie nie ma co się dziwić.
Gra na moim starym kompie chodzi kiepsko inaczej kupił bym oryginał.
Uważam, że bardziej opłaca się wydać 200 zł na SCII, niż np 100zł CODII, ponieważ w przeciwieństwie do tej drugiej nie jest to gra na parę godzin grania, ale i na długie miesiące.
Fabułę można przechodzić na różne sposoby (3 razy podejmujemy decyzję jaką droga podążymy) te same misje można przechodzić w różnej kolejności i w różny sposób rozwijać swoją technologię, co znacznie wpływa na przebieg rozgrywki i na obieraną taktykę.
Poza tym ekstra dodatkiem jest możliwość grania przeciwko SI.
A tego typu rozgrywka zawsze jest niepowtarzalna.


Pozdrawiam

Łukasz/cieniasek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-01, 20:57 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
-offtop on-
W COD:MW2 grałem ok roku :wink:
-offtop off-

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-02, 06:56 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
[CKSS]Klamka napisał(a):
-offtop on-
W COD:MW2 grałem ok roku :wink:
-offtop off-

Na singlu? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-02, 14:52 
Offline
Podpułkownik
Podpułkownik

Dołączył(a): 2008-06-03, 10:29
Posty: 1378
Lokalizacja: Czechowice-Dziedzice
[CKSS]Cieniasek napisał(a):
[CKSS]Klamka napisał(a):
-offtop on-
W COD:MW2 grałem ok roku :wink:
-offtop off-

Na singlu? :P

Klamka jest nieobliczalny :mrgreen:

_________________
"Lepiej być dobry człowiekiem, który przeklina, niż małym, cichym skurwysynem"

"Zwyczaj puszczania kobiet w drzwiach sięga czasów prehistorycznych. W ten sposób sprawdzało się czy w jaskini nie ma niedźwiedzi"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-02, 15:46 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
[CKSS]Wodzu napisał(a):
[CKSS]Cieniasek napisał(a):
[CKSS]Klamka napisał(a):
-offtop on-
W COD:MW2 grałem ok roku :wink:
-offtop off-

Na singlu? :P

Klamka jest nieobliczalny :mrgreen:

A może by tak, ktoś odpowiedział na pytanie :razz: :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-05, 17:25 
Offline
Porucznik
Porucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-28, 15:38
Posty: 290
Lokalizacja: WROCŁAW
[CKSS]Cieniasek napisał(a):
Czy toś wie, czy za grę w BT trzeba płacić jakiś abonament?

Odpowiadam jako stały gracz od daty wydania, za Battelnet nic nie płacisz nie jest to WoW, oprócz samej gry w standardowej jak 1vs1 2v2; 3v3; 4vs4, jest cale zatrzęsienie gier customowych robionych przesz community darmowych i dających wiele frajdy, a co najważniejsze gra jest cały czas pod opieka Blizzarda, nie jest to produkty wydajmy go, zaróbmy i zapomnijmy.

Jeśli chcecie sobie sprawdzić, jak to wygląda udostępni nowy darmowy pakiet startowy na starcrafta 2
Wiecej o StarCraft II: Starter

A prócz tego info jeszcze jedno European Battle.net Invitational 2011, 6 i 7 sierpnia Multikino Centrum handlowe Złote Tarasy Warszawa wstęp free
Więcej info

_________________
===OD PAŁACÓW MONTEZUMY PO PLAŻE TRYPOLISU
BĘDZIEMY WALCZYĆ NA MORZU, LADZIE I W POWIETRZU
WALCZYĆ O WOLNOŚCI I ŁAD Z HONOREM,
MY DUMNA.......
===----------PIECHOTA MORSKA-----------===
Obrazek
<img src="http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/7Palcow.png" alt="" />
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-08, 07:07 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
Dzięki za info. Wreszcie wypowiedź w temacie :razz:

Po grze w kampanii ma się wrażanie grając w SI jakby czegoś brakowało.
Ciekawe czy w następnych częściach gry wszystkie "bajery" z kampanii będą dostępne w multi.

Pozdrawiam

Łukasz/cieniasek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-10, 20:45 
Offline
Porucznik
Porucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-28, 15:38
Posty: 290
Lokalizacja: WROCŁAW
jak będziesz chciał się pobawić w teamy lub potrenować służę podaj id i juz :D

[ Dodano: 2011-08-10, 22:21 ]
a to mały fajny przegląda gry :D
mala probka

_________________
===OD PAŁACÓW MONTEZUMY PO PLAŻE TRYPOLISU
BĘDZIEMY WALCZYĆ NA MORZU, LADZIE I W POWIETRZU
WALCZYĆ O WOLNOŚCI I ŁAD Z HONOREM,
MY DUMNA.......
===----------PIECHOTA MORSKA-----------===
Obrazek
<img src="http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/7Palcow.png" alt="" />
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Starcraft 2
PostNapisane: 2011-08-17, 11:31 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
Ze względu na konieczność wymiany pieca muszę zrezygnować z zakupu kompa.
A co za tym idzie również zakup SCII nie ma sensu. :sad:

Na dzień dzisiejszy wróciłem do WCIII (wersja portable), ta gra z 2003 chodzi mi bardzo dobrze :D

[ Dodano: 2012-04-04, 07:34 ]
Zamówiłem pełną wersję SC II W.O.L. (w związku ze znaczną obniżką cen).
Zatem mogę grać w multi, przynajmniej do czasu wyjścia dodatku.

pozdrawiam

Łukasz/cieniasek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL