-=Civitas Kielcensis Suicide Squad=-

Forum [CKSS]
Teraz jest 2021-03-07, 20:00

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Battlefield 3
PostNapisane: 2011-09-29, 15:59 
Offline
Porucznik
Porucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-28, 15:38
Posty: 290
Lokalizacja: WROCŁAW
Od dziś Open Beta / demo kto chętny łatwo mnie namierzyć 7Palcow tylko jedne :D

_________________
===OD PAŁACÓW MONTEZUMY PO PLAŻE TRYPOLISU
BĘDZIEMY WALCZYĆ NA MORZU, LADZIE I W POWIETRZU
WALCZYĆ O WOLNOŚCI I ŁAD Z HONOREM,
MY DUMNA.......
===----------PIECHOTA MORSKA-----------===
Obrazek
<img src="http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/7Palcow.png" alt="" />
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-09-30, 10:46 
Offline
Szef wywiadu
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-04, 23:14
Posty: 759
Lokalizacja: Białogard
OK
Więcej pod tym linkiem:
http://www.forum.ckss.pl/viewtopic.php? ... 3fee#19591
:grin:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-01, 12:13 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
Spamuchy.
Zapomniałem, że Win V/7 potrzebne, także dziś instalacja i jutro pewnie będę grał :)

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-02, 15:44 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
pobrałem na PS3 - wygląda tak samo jak BF:BC2 - nie robi jakiegoś piorunującego wrażenia

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-04, 16:08 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
A ty co, tylko na grafe patrzysz? :>
Chwilę zagrałem na PS3, ale co chwilę ginąłem nie wiedząc skąd, po krzakach się chyba pochowali wszyscy...
Lepiej było jak się akcja do środka przeniosła, ale na razie nie ogarniam.

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-05, 09:03 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
[CKSS]Klamka napisał(a):
Chwilę zagrałem na PS3, ale co chwilę ginąłem nie wiedząc skąd, po krzakach się chyba pochowali wszyscy...
to mnie zniechęciło, na grafę nie patrzę bo do bety mogli wsadzić jakiś stary kod, natomiast trzeba oddać się tej grze po kilka godzin dziennie aby poznać lokacje i ogarniać, a na to nie ma czasu już

ale jest jeden plus:
+ nie musisz się bać czy ci pójdzie bo masz starego kompa
+ nie musisz specjalnie zmianiać systemu operacyjnego żeby gra poszła

taki urok konsoli :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-17, 12:04 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
[CKSS]Hetman napisał(a):
[CKSS]Klamka napisał(a):
Chwilę zagrałem na PS3, ale co chwilę ginąłem nie wiedząc skąd, po krzakach się chyba pochowali wszyscy...
to mnie zniechęciło, na grafę nie patrzę bo do bety mogli wsadzić jakiś stary kod, natomiast trzeba oddać się tej grze po kilka godzin dziennie aby poznać lokacje i ogarniać, a na to nie ma czasu już

ale jest jeden plus:
+ nie musisz się bać czy ci pójdzie bo masz starego kompa
+ nie musisz specjalnie zmianiać systemu operacyjnego żeby gra poszła

taki urok konsoli :)

Ta, a za myszkę i kawałek klawiatury muszę płacić ~400 zł...

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-18, 07:14 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
[CKSS]Klamka napisał(a):
Ta, a za myszkę i kawałek klawiatury muszę płacić ~400 zł...


http://www.amazon.com/Dual-SFX-Frag-Pro ... pd_sim_vg6

lub drożej
http://www.amazon.com/FragFX-Shark-Wire ... 424&sr=1-1

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-19, 11:24 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
[CKSS]Hetman napisał(a):
[CKSS]Klamka napisał(a):
Ta, a za myszkę i kawałek klawiatury muszę płacić ~400 zł...


http://www.amazon.com/Dual-SFX-Frag-Pro ... pd_sim_vg6

lub drożej
http://www.amazon.com/FragFX-Shark-Wire ... 424&sr=1-1

A gdzie tam widzisz klawiaturę, hm?

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-10-20, 09:28 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
[CKSS]Klamka napisał(a):
[CKSS]Hetman napisał(a):
[CKSS]Klamka napisał(a):
Ta, a za myszkę i kawałek klawiatury muszę płacić ~400 zł...


http://www.amazon.com/Dual-SFX-Frag-Pro ... pd_sim_vg6

lub drożej
http://www.amazon.com/FragFX-Shark-Wire ... 424&sr=1-1

A gdzie tam widzisz klawiaturę, hm?
czepiasz się, jak poszukasz to znajdziesz interfejs do podłączenia klawiatury i myszy (na przykłat na YT) natomiast najważniejsze że masz "mysz"

Obrazek

http://www.amazon.com/Eagle-Mouse-Keybo ... B0040UAYI4

http://www.youtube.com/watch?v=SWM3MI_sAJU

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL