-=Civitas Kielcensis Suicide Squad=-

Forum [CKSS]
Teraz jest 2020-10-21, 08:32

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Który wybrać?
PostNapisane: 2008-05-21, 22:23 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
Otóż chodzi mi o to jaką markę monitora brać pod uwagę, jeśli chcę kupić używaną 15" do 150 zeta z allegro?

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-22, 08:05 
Offline
Kapitan
Kapitan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 11:00
Posty: 476
Lokalizacja: Kielce
Jeżeli chodzi o CRT-ka znajomy wyrwał w takich pieniądzach LG Flatron 19" proponuje LG, Sony (najlepiej Trinitron). Jeżeli chodzi o LCD to niestety ale nie wiem co w miarę dobre w tych pieniądzach będzie.

_________________
Wyobraź sobie tą ciszę, gdyby ludzie mówili tylko to co wiedzą...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-22, 10:00 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
LCD i nie musi być to jakoś strasznie dobre, bo to jako monitor zapasowy-terminalowy.

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-22, 10:02 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
belinea powinien byc z sensem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-22, 10:09 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
Trafiłem jeden ciekawy, ale musiałbym się pofatygować by sprawdzić:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=368128312

Pozostałe to powyżej 150 zeta.

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-22, 16:24 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
Dostałem film z testów, na którym jak widać monitor działa, ale w aukcji deklarowany jest jako uszkodzony.
Pytanie zasadnicze: jak więc mam w świetle prawnym traktować ten zakup?

Załącznik: http://www.forum.ckss.one.pl/download.php?id=793


Załączniki:
Komentarz: Film z testów

SS851818.AVI [ 3.02 MiB | Przeglądane 17228 razy ]

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-22, 17:45 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
nie wiem - kupujesz uszkodzony i nie masz gwarancji
- na wlasne ryzyko

zawsze w świetle prawa możesz oddać kupiona rzecz o ile ci nie jednak nie pasuje
ja bym jednak pojechał osobiście i sprawdził

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-25, 21:35 
Offline
Kwatermistrz
Kwatermistrz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-06, 08:39
Posty: 390
Lokalizacja: Kielce
zostaw go w spokoju i szukaj dalej. uzbieraj pieniążki większe na lepszy model. Przynajmniej na bardziej sprawny , żeby nie mieć kłopotu po miesiącu użytkowania


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-26, 10:32 
Offline
Podpułkownik
Podpułkownik

Dołączył(a): 2005-04-06, 09:47
Posty: 1214
Lokalizacja: Elbląg
[CKSS]jahor napisał(a):
zostaw go w spokoju i szukaj dalej. uzbieraj pieniążki większe na lepszy model. Przynajmniej na bardziej sprawny , żeby nie mieć kłopotu po miesiącu użytkowania

ma racje


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2008-05-26, 19:52 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
Też prawda, ale nie szukam cudu za tą kasę, tylko monitora "terminalowego".

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL