-=Civitas Kielcensis Suicide Squad=-

Forum [CKSS]
Teraz jest 2020-10-25, 17:05

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-04-05, 15:01 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
Nie mój przypadek, ale trzeba pomóc (to oferowane piwo wcale się nie liczy :D).
Koleś ma fakturę i całą resztę papierów/płyt po winszmacie. Ale zniszczył sobie seriala. Jak uzyskać seriala?
(wariant z infolinią mu nie odpowiada).

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2009-04-05, 17:07 
Offline
Podpułkownik
Podpułkownik

Dołączył(a): 2005-04-06, 09:47
Posty: 1214
Lokalizacja: Elbląg
przeciez serial ma na stickersie jezeli utopil stickersa to tak jakby utopil wszystko i zostaje mu infolinia moim zdaniem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2009-04-06, 20:26 
Offline
Kwatermistrz
Kwatermistrz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-06, 08:39
Posty: 390
Lokalizacja: Kielce
piwo nie aktualne bo już go przechlałeś :)
zostaje pirat lub info-telefon
p.s na kompie nie było nalepki z serialem ??????


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2009-04-07, 09:09 
Offline
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-01, 01:02
Posty: 703
Lokalizacja: CK/Wielki Babilon
Była na kompie. Ją właśnie zniszczył.

_________________
Zbieram na kompa pod ArmA 2, ArmA 2 i <del>internet bez limitu</del> ;P
Jabber IDentification: knt (małpeczka) nerd|gazeta (kropeczka) pl

Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2009-04-07, 14:08 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
klucz można wyciągnąć przecież programikiem z pracującego systemu
chyba mam nawet taki gdzies (albo miałem)

http://download.cnet.com/XP-CD-Key-Extr ... 18412.html

sprawdziłem... - działa i jest czysty... - przynajmniej Norton nie wykrył zagrożenia

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2009-12-29, 11:43 
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Dołączył(a): 2005-04-06, 17:03
Posty: 22
Lokalizacja: Kielce
Witejcie!
Mam podobny problem.
Wszedlem w posiadanie lapka, ktory mial oryginalnego Winxp pro (jest naklejka z numerem). Problem jest taki, ze to byl WinXP Pro NL. Postawilem WinXP pro PL (klucz z naklejki niestety nie pasowal). Da sie jakos tak zabrachac aby zmienic piracki key na ten z naklejki?

_________________
Obrazek
Lękliwy stokroć umiera przed śmiercią;
Mężny kosztuje jej tylko raz jeden.
- William Shakespeare


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2009-12-29, 12:19 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
[CKSS]Czorny napisał(a):
Witejcie!
Mam podobny problem.
Wszedlem w posiadanie lapka, ktory mial oryginalnego Winxp pro (jest naklejka z numerem). Problem jest taki, ze to byl WinXP Pro NL. Postawilem WinXP pro PL (klucz z naklejki niestety nie pasowal). Da sie jakos tak zabrachac aby zmienic piracki key na ten z naklejki?


napisz mi na maila to odeślę ci sofcik w odpowiedzi -> htm@poczta.fm
może się uda

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL