-=Civitas Kielcensis Suicide Squad=-

Forum [CKSS]
Teraz jest 2020-10-25, 17:35

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-02-15, 18:56 
Offline
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-10-27, 20:51
Posty: 121
Lokalizacja: Gdańsk
[center]Jak sądzicie za ile można sprzedać ??
ciągnie bez problemu Crisis Armę 2 ustawienia Wysokie / średnie
ma jeszcze pół roku gwarancji....



Obrazek

Specyfikacja :
Graphics Engine Radeon HD 2600XT
[shadow=red][glow=red]Video Memory 256MB DDR4
Engine Clock 800MHz
Memory Clock 2.2GHz (1.1GHz DDR4)[/glow][/shadow]
Memory Interface 128-bit
CRT Max Resolution 2048x1536
D-Sub Output YES, via DVI-VGA adaptor
HDTV Output (YPbPr) YES, via HDTV Out cable
HDMI Output Yes, via DVI-HDMI adaptor
TV Output YES
DVI Output Dual DVI-I[/center]

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 2010-02-16, 05:59 przez Pablodanzig, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-02-15, 20:09 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
sprawdz podobny element w sklepie
odejmij 25% na amortyzację
zweryfikuj wynik na allegro

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-02-15, 21:24 
Offline
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-10-27, 20:51
Posty: 121
Lokalizacja: Gdańsk
[CKSS]Hetman napisał(a):
sprawdz podobny element w sklepie
odejmij 25% na amortyzację
zweryfikuj wynik na allegro


Nie ma tych kart nigdzie !!!! a inne EAH 2600xt mają ddr3 i nadają się do grania w sims 2 na normalnych detalach. Ta karta to jakiś unikat w sklepach rozeszły się jak ciepłe bułki po ok miesiącu czasu kumpel chciał kupić sobie taką samą szukaliśmy po sklepach i wszędzie brak myślałem już że ma jakąś wadę i ją wycofali ze sklepów. do tej pory śmigało mi wszystko elegancko nie miałem problemów z crisis-ami wiedźmianami , call of juralez-ami i innymi cudami na kiju przyszła arma 2 i przyszedł czas na wymianę. nie lubie grać na normalnych detalach, nie jestem w stanie w pełni docenić grafiki i pracy włożonej w tą grę. Więc wymieniam na Gtx 285 prawdopodobnie firmy BFG albo Asus. Jestem świadomy możliwości wyprowadzki z domu jak się żona dowie ile za nią zamierzam zapłacić. Po to się kurcze pracuje na 1,5 etatu :mrgreen:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-02-16, 10:34 
Offline
Podpułkownik
Podpułkownik

Dołączył(a): 2005-04-06, 09:47
Posty: 1214
Lokalizacja: Elbląg
hmm ddr4 nie slyszalem po drugie to cos to chyba ciagnie arme w 800x600 :P, a za ati to ja bym zlotowki nie dal :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-02-16, 10:52 
Offline
Chorązy
Chorązy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-06-04, 08:41
Posty: 133
Lokalizacja: Poznań
http://www.allegro.pl/item906358784_gec ... 28bit.html

Wiecej bym nie dal :)

_________________
<img src="http://artforceone.pl/up/pro-sol.jpg"/>


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-02-16, 13:31 
Offline
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-10-27, 20:51
Posty: 121
Lokalizacja: Gdańsk
Dziękuję za odpowiedź szacowałem ceną ok 250 szkoda mi ją sprzedawać za tą cenę na Allegro wmontuję ją komuś do komputera. ( Duża moc względem niskiej kasy)

a z Arma2 + ACE nie jest tak źle mam 20-30 fps, no chyba że serwer postawię po godzinie grania mam 15 fps :mrgreen:


Do Zamknięcia

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL