-=Civitas Kielcensis Suicide Squad=-

Forum [CKSS]
Teraz jest 2019-11-14, 13:39

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2010-09-10, 16:03 
Offline
Rekrut
Rekrut

Dołączył(a): 2010-02-07, 20:43
Posty: 9
Lokalizacja: lublin
mam 2 pytania:
po 1 czy gracie na patchu 1.07 czy 1.05?
po 2 czy jak bd grac napiszcie na forum albo na gadu 13625654


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-10, 20:36 
Offline
Major
Major
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-08-23, 10:38
Posty: 973
Lokalizacja: Warszawa
Chyba już nikt nie gra w Armę ;]

_________________
War never changes...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-10, 21:14 
Offline
Rekrut
Rekrut

Dołączył(a): 2010-02-07, 20:43
Posty: 9
Lokalizacja: lublin
ja gram a co wszyscy na arrowheada sie przeniesli?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-10, 21:39 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
Cytuj:
ja gram a co wszyscy na arrowheada sie przeniesli?
nie.. ten kto ciągnął zabawę ma PS3
a reszta się rozeszła....

mozesz zawsze dołaczyc do posiadaczy ps3 - na pewno nie pożałujesz
wtedy pamiętaj o tym co ciągnie (mnie ;) )

mój ID w sieci playstaion3 masz w podpisie
a o konsoli przypomnij sobie jak będziesz musiał zmieniać kompa...
na prawdę lepiej już kupić konsolę ...

tu masz więcej info ;)
http://www.forum.ckss.pl/viewtopic.php?p=19059#19059 (przejrzyj od początku)

ale tego linka nie opuszczę ;)
http://www.youtube.com/watch?v=MShxEPN1SbU

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-10, 21:43 
Offline
Rekrut
Rekrut

Dołączył(a): 2010-02-07, 20:43
Posty: 9
Lokalizacja: lublin
ja mam xboxa a moze zainstalujcie arme 2 z patchem 1.07 zrobmy server i grajmy jak za starych czasow


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-10, 21:47 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
Jadziek napisał(a):
ja mam xboxa a moze zainstalujcie arme 2 z patchem 1.07 zrobmy server i grajmy jak za starych czasow
widzisz...
serwer stawiałem ja....
a teraz nie ma kto postawić, do tego towarzystwo już rzadko odwiedza forum

a co do x360 mam swoje zdanie, ale po co wszczynać bezsensowną dyskusję...
mogę tylko na pisać jedno - szkoda że nie masz PS3 :)
bo multi jest za free a nadal stawiam serwery bo łącze mam potężn ...... odpowiednie...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-11, 08:21 
Offline
Rekrut
Rekrut

Dołączył(a): 2010-02-07, 20:43
Posty: 9
Lokalizacja: lublin
to pogadaj z kolegami to będziesz tworzył serva tylko wy graliscie na patchu 1.07 czy 1.05


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2010-09-11, 13:26 
Offline
Generał dywizji
Generał dywizji

Dołączył(a): 2005-04-05, 22:29
Posty: 4226
ale ja już nie gram na PC
stawiam serwer dla gier playstation3

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2011-01-31, 10:57 
Offline
Rekrut
Rekrut

Dołączył(a): 2008-08-27, 14:28
Posty: 10
Lokalizacja: Olsztyn
Hm, tak się przyglądam tematowi, rozmawiałem także z Hetmanem.
My mamy maszynę, która ciągnie Armę, mamy także do niej fizyczny dostęp.
Połączenie też jest dostateczne, moglibyśmy razem w końcu spróbować zagrać.

Zapraszam po więcej informacji na maila abuse@17th.pl lub gg: 3041272

_________________
♥ MF: Asrock X58 Exrteme LGA1366 ♥ CPU: Intel QuadCore i7 930 2,8 Ghz D0 ♥ Ram: Corsair 6 GB (2x3) DDR3 PC 1600
♥ GPU: Gigabyte Radeon HD 5870 2GB ♥ W: OCZ Silent Etreme 700W ♥ HDD: 2TB + 500GB
♥ TripleHead: 3x LCD Monitors Acer P244W 24" ♥ OS: Win 7 64bit
♥ Buying: Track IR 5, 3 more monitors


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL